Friday, July 27, 2018
AutoAuto Fun

Porsche vjen me Traktorin e parë elektrik (Foto)

Mbërthyer në të ardhmen e bujqësisë gjithë-elektrike. Porsche njofton me krenari Misioni E Traktor. Duke kombinuar më të mirën e traditës dhe inovacionit të Porsche-s, koneksioni ynë 700hp plug-in do të jetë traktori më i shpejtë, më i qetë dhe më i pastër në botë. #MissionE #tractor
ka shkruar faqja zyrtare e Porsches ne instagram.

Mirë po kjo mund të jetë vetëm një shaka e 1 prillit.100perqind.com

Leave a Response