Friday, September 28, 2018
Shkencë

Shkencëtarët: Vite më parë ka ekzistuar një racë jashtëtokësore në Mars (Video)

Shkencëtarët kanë ardhur në një konkludim se një racë e përparuar ka jetuar në Mars. Ata thonë provat të reja janë siguruar përgjatë periudhës së klimës së Tokës, evolucionit biolohgjik pa një qytetërim humanoid që la rrënojat në disa vende.

 Dy zonat që janë hetuar në mënyrë intensive janë Kaosi i Galaksisë dhe Cydonia Mensa.

Të dhënat nga këto vende vijnë duke u bazuar në hipotezën e Cydonians në epokën e bronzit të civilizimit në Mars.

Marsi nuk është si çdo trup qiellor në sistemin diellor, raporton “Disclose.tv”, transmeton Periskopi.

Planeti i kuq është menaxhuar për të kapur interesat e njerëzve përreth botës, përfshirë aztekët, inksit dhe mbretërinë e Myas, deri në shoqëritë moderne të shekullit 21. Por çfarë është ajo që e bën Marsin aq interesant?

Dr. John Brandenburg punon në Morningstar Applied Physics LLC si një fizikant i plazmës, së bashku me institucionet e tjera studioze. Ai tha se beson se në historinë e largët të Marsit, në një kohë kur planeti i kuq ishte i ngjashëm me Tokën, qytetërimet e huaja të zhvilluara u zhvilluan atje dhe se ekzistojnë prova të ekzistencës së tyre në Mars.

Ai vazhdoi të thoshte se Marsi ishte i banuar dhe ai mendon se të dhënat nga Marsi kanë treguar dëshmi të izotopeve të armëve që dëshmuan se disa nga shpërthimet e mëdha bërthamore në veri të Marsit kishin ndodhur në të kaluarën.

 

Leave a Response